###http://www.lcn-shop.de/site/StepbyStep/1037/SPA-Nail-Therapy.aspx

Deze behandeling is NIEUW in de verzorgingslijn van de SPA reeks. Deze intensieve behandeling is perfect om uw handen voor te bereiden op de lente en zomer  maanden. Alle gebruikte producten zijn gemaakt van luxe natuurlijke ingredienten zoals orchide extract, amandel olie, witte thee extract en avocado olie, welke uw spa manicure een ware zalige ervaring zal zijn.

 

lcn spa manicure 2 MILK & ORCHID HAND & NAIL BATH:Verzorgend en hydraterend melkbad voor de manicure.De handen baden gedurende 10-15 minuten in lauw warm water.

 

lcn spa manicure 4 ALS DE LEMON SUGAR SCRUB VERWIJDERD IS DAN VOLGT DE AVOCADO NAIL BUTTER:Deze verzorgingscreme voor nagels en nagelranden bevat orchideeen extract en is rijk aan vitaminen.Een creme voor intensieve verzorging ook voor thuis!!!
lcn spa manicure 3 LEMON SUGAR SCRUB:Prikkelende peeling voor zachte handen. Organische suikerkristallen verwijderen de afgestorven huidcellen.Met cirkelvormige bewegingen in de huid masseren en na afloop afspoelen met water.
lcn spa manicure 6 ORCHID HAND MASK:Intensief handmasker met orchideeen extract. De huid wordt rijkelijk met verzorgende en vocht inbrengende creme beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.Bedek de handen volledig met het handmasker en laat min 10 minuten inwerken. Na afloop de overblijvende creme in de huid masseren.
lcn spa manicure 7 Uw handen zijn in warme doeken gewikkeld en u kunt rustig en relaxed zitten terwijl uw huid er alles aan doet de aangebrachte olieen en vitaminen te kunnen opnemen.
lan spa manicure 5 Na 15 minuten worden de doeken verwijderd en het handmasker is helemaal ingetrokken en weer verwijderd.
lcn spa manicure 4 WATERLILY MASSAGE OIL:Massage olie voor handen en lichaam. Het waterlelie-extract heeft een prikkelend, ontspannend en rustgevend effect.Massage-olie eerst in de handen wrijven en vervolgens op de te behandelen lichaamsdelen masseren.

 

lan spa manicure 5 De olie wordt gedurende 15 minuten door een intensieve handmassage gemasseerd en alle olieen worden opgenomen. Zo worden de spieren en huid lekker relaxed!
WHITE TEA HAND CREAM:Rijke anti age handcreme met orchideenextract en witte thee. Beschermt tegen vrije radicalen en een schadelijke omgeving.u kunt deze creme dagelijks inmasseren.
BAMBOO CUTICLE CARE PEN:Hydraterende verzorgingsgel voor nagels en nagelhuid.Naar behoefte dagelijks aanbrengen en inmasseren.