Bij een manicure behandeling worden de handen verzorgd. De handen worden gescrubd, de nagelriemen worden verzorgd, de nagels worden in model gevijld en gepolijst. Na dit geheel krijgen de handen een paraffinebad en worden de handen gemasseerd. Dit stimuleert de bloedsomloop en bevordert de nagelgroei. De handen kunnen ook een paraffinebad krijgen zonder de manicurebehandeling, dit is een weldaad voor mensen met schrale, droge, winter- en/of ruwe handen.

Manicure

Manicure is het verzorgen van de handen en de natuurlijke nagels. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie, verstevigen en het onderhoud van de natuurlijke nagel en de huid er omheen. Uw handen en natuurlijke nagels zijn uw visitekaartje.

Een manicure behandeling bestaat uit:

  • Desinfecteren van de handen
  • Nagels in model vijlen
  • Verzorgen van de nagelriemen
  • Hand in de nagelbowl
  • Nagelriemen masseren en losmaken van de nagelplaat
  • Polijsten
  • Massage van de hand en onderarm
  • Nagels lakken

Hierna zullen u handen soepel en zacht aanvoelen.

U kunt de manicurebehandeling tevens uitbreiden met een paraffinebad. Dit is de manicurebehandeling De Luxe.

Manicure1 Manicure2 Manicure3
Manicure4 Manicure5 Manicure6

Paraffine bad

Een paraffine behandeling, is een behandeling waarbij uw handen worden ondergedompeld in een bad met een speciale warme voedende was (paraffine). Zodra de paraffine in aanraking komt met de lucht hard het uit. Na twee keer uw handen ondergedompeld te hebben worden uw handen ingepakt in handschoenen en mag u lekker een kwartier ontspannen. De paraffine behandeling werkt hetzelfde als een sauna. Door de warmte worden de poriën geopend en worden de voedende stoffen beter opgenomen en worden uw handen weer soepel en zacht. Mensen die last hebben van zeer droge handen, kloven of winterhanden krijgen weer zachte en soepele handen. Na afloop wordt de paraffine verwijderd en wordt tot slot een voedende handcrème ingemasseerd. Probeer het eens een keer; het is een echte weldaad voor uw handen.