joyceprovoet-procert

 

Mijn naam is Joyce Hermans en ben als professionele voetverzorger aangesloten bij de branche organisatie PROVOET. Ik sta immers voor kwaliteit. Daarom ga ik verder dan de standaard opleiding. Zo ben ik o.a. opgeleid tot medisch pedicure, bestaande uit de volgende specialisaties: diabetische voetverzorging , reumatische voet, otheses, nagelbeugeltechniek, wilde pedique en wratbehandeling. Daarnaast kunt u ook terecht voor cosmetische voetverzorging en diverse massages. Ik ben als pedicure werkzaam in de regio Maastricht / Lanaken.

Veel pedicures werken op tijd, snel snel, anders staat de volgende klant voor de deur. Bij mij wordt ruim de tijd voor u genomen. Ikzelf ben pas tevreden als de behandeling optimaal is verlopen.

Medisch Pedicuresalon ’t Veutsje is werkzaam in de regio Maastricht / Lanaken.

Het verzorgen van uw voeten gaat ook thuis verder, naast de gegeven tips, kan ik u ook voorzien van professionele verzorgingsproducten.

Behandeling volgens afspraak

Wat kan Pedicuresalon ‘t Veutsje voor u betekenen?

MOOIE VOETEN…… NIET VAAK ONZE EERSTE ZORG!!

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon, Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen.

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Wist u dat wij in ons leven bijna 3x de wereld overlopen?

Misschien hebt u al eerder eens overwogen uw voeten te laten behandelen door een pedicure, maar dat om een of andere reden nog nooit gedaan. Dat kan zijn omdat u onbekend bent met wat een pedicure zoal doet, of u heeft misschien een beetje angst voor de instrumenten die daarbij worden gebruikt. Bij Medisch Pedicuresalon ’t Veutsje bent u op het juiste adres.

WAARAAN HERKENT U EEN VAKBEKWAME PEDICURE?

U herkent de professionele pedicure aan het logo van ProVoet. Gediplomeerde leden voeren dit logo op hun gevelbord, afsprakenkaartjes etc.

Screen Shot 2015-01-01 at 14.06.57

Wat betekent het lidmaatschap van de pedicure bij ProVoet

  • Het bezit van een branche goedgekeurd vakdiploma;
  • Het volgen van bij- en nascholing;
  • Het bijhouden van vakliteratuur;
  • Het bezoeken van congressen, studiedagen en vakbeurzen;
  • De contacten met collega’s via regiobijeenkomsten.
  • Kortom, de pedicures die gemotiveerd en serieus met het vak bezig zijn, sluiten zich aan bij ProVoet

Ons Motto: Uw voeten onze zorg

Als Medisch Pedicure wil ik iedereen van goede zorg voorzien. Primair richt ik me op de omgeving Maastricht / Lanaken, maar natuurlijk bent u ook welkom als u van verder komt. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.