schimmelnagelspray
                                                            

Schimmelnagel spray

Happy Foot Schimmelnagelspray is hét product ter preventie van schimmelnagels. De spray desinfecteert, doodt schimmels en bevat verzorgende oliën. Tevens is het een ideale verzorging voor en hulpmiddel bij het genezen reeds aanwezige schimmelnagels.Happy Foot Schimmelnagelspray moet op de voeten worden gesprayd vóór en na het betreden van schimmelgevoelige plaatsen als zwembad, sportschool, openbare douches, golfpaviljoens. Bij reeds aanwezige schimmelnagels verdient het aanbeveling om ’s morgens op, onder en rondom de schimmelnagel sprayen. Bij een zware infectie moet u Happy Foot Schimmelnagelspray bij voorkeur ook ’s avonds toepassen. Blijf sprayen tot de infectie weg is.

Prijs: €11.50

fresh legs
Fresh Legs
Voor frisse benen en een ontspannen gevoel. Fresh Legs werkt uitstekend tegen warme benen en een knellend gevoel, bijvoorbeeld door het dragen van elastische kousen of drukverband. De gel stimuleert de bloedsomloop en houdt de benen koel. Fresh Legs is ook uitermate geschikt tegen zweetvoeten en pijn onder de voetzolen

Prijs: € 13,50

roselan zalf
Roselan Pommade Zalf
Voor verzorging van de bijzonder droge huid
Roselan verzorgt en beschermt de (extreem) droge huid uitstekend op plaatsen als benen, voeten, ellebogen en handen. Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot, Dermoleen Crème.Voor de meest optimale en effectieve werking van deze crème op benen en voeten, verdient het dragen van katoenen sokken aanbeveling. Ook in de nacht.

Prijs: € 11,50

dermoleen creme
Dermoleen Creme
Voor de bescherming van de droge huidDeze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve oplossing tegen droge plekken op de huid en huidschilfers. Tevens verwijdert hij dode huidcellen en huidschilfers overal op het lichaam. Heeft u een droge huid ten gevolge van de menopauze, hormoonschommelingen en psoriasis, dan kunt u dit product perfect combineren met een tweede product van Happy Foot.

Prijs: € 12,00

bodygel
Bad Gel
Deze verzorgende, ontspannende badgel met actieve stoffen bevat natuurlijke ingrediënten voor de droge of gevoelige huid. De gel biedt verzachtende en effectieve huidverzorging voor psoriasispatiënten en geeft een relaxerend gevoel.
Een weldaad voor de droge en gevoelige (schilfer)huid.

Prijs: € 11,00

solution druppels
Anti Schimmeldruppels
Elke dag 1 keer 10 druppels op nuchter maag ( maximaal 30 druppels ). De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6 tot 12 weken. Bij kinderen maximaal 5 druppels per dag. Bij zwangerschap adviseren wij om eerst met de huisarts overleggen.Het product verhoogt de weerstand vooral in deze periode van het jaar met verkoudheid, griep oorpijn,en blaasontstekingen.

Prijs: €10,50