Harsen met clean & easy:

In mijn salon kunt u ook terecht voor te harsen:

  • onderbenen
  • onder-en bovenbenen
  • onderarmen
  • rug

 

prijzen vanaf € 12,50!

 

Clean & Easy hars producten

clean and easy

Op het gebied van lichaam ontharing, werk ik met het rolsysteem van Clean & Easy, wat er voor zorgt dat met een dun aangebracht laagje hars een optimaal resultaat wordt bereikt.

Het ontharen van zowel benen, oksels, bovenlip of teen gaat hierdoor niet alleen sneller en efficiënter, maar zorgt dat het ontharen op zich, een stuk milder aanvoelt.

Ik werk met twee verschillende soorten hars, de Hennephars en de Honinghars.

De Hennephars is een heerlijk geurende hars vermengd met hennepzaadolie, deze hars werkt ontstekingsremmend en is uitermate geschikt voor een gevoelige of geïrriteerde huid.

De Honinghars is een neutrale hars, toepasbaar bij mensen met een normale huid. Honinghars heeft een goede trekkracht en is dan ook zeer geschikt voor mensen met overmatige haargroei.

Als voor en na behandeling gebruik ik ook producten van Clean & Easy, Prewax Cleansing, After Wax remover en Azulen Calming Oil

De prewax cleansing; is een antiseptische huiddesinfectans die de huid op een milde manier desinfecteerd.

Bij het lichaam wordt als na behandeling de afterwax remover gebruikt om de laatste harsrestjes te verwijderen en de huid te voeden.

Azulen calming oil, gebruik ik voor de wat gevoeligere delen van het lichaam bijvoorbeeld kin/lip, wenkbrauwen en bikinilijn dit doe ik omdat dit een mix van azuleen en lavendel oliën is, zodat de huid extra kalmeert.

Voor de rest gebruik ik harsstrips van katoen omdat deze mooi meevormen met het lichaam en het harsen zo snel en zo pijnloos mogelijk maakt.