HotStone

 

*NIEUW* Hotstone massage voor voet en onderbeen.

Hotstone massage is een massage met (de naam zegt het al) warme stenen. De stenen zijn opgewarmd in een speciaal apparaat (heater). Door de combinatie van warmte en beweging wordt er dieper tot het spierweefsel doorgedrongen. Dit maakt de massagebehandeling effectiever. Een hotstone massage draagt daarom bij aan zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren. De hotstone massage is met name geschikt bij:

 • Stress (niet bij burn out)
 • Spierproblemen
 • Slechte doorbloeding
 • Gewrichtsproblemen zoals reuma (mits niet ontstoken!)
U heeft de keuze uit de volgende drie HotStone massages

 • In een ontspannen zittende houding worden uw onderbenen en voeten gemasseerd met de specialeHotStone stenen, in combinatie met een natuurlijke en rijke HotStone massageolie. De reflexpunten worden behandeld, waarna de warme stenen tussen uw tenen worden geplaatst en uw voet heerlijk wordt ingepakt in een “HotSok” zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van dit gevoel van warmte, welzijn en ontspanning.
  Tijdsduur ongeveer 50 minuten.
HotStone
 • Of u ligt heerlijk ontspannen en worden uw benen van top tot teen gemasseerd met de weldadige en rijke HotStone massageolie. Tijdens deze massage ontkrampen en verkwikken uw benen en wordt de doorbloeding gestimuleerd. De warmte en het diepe gevoel van ontspanning zult u nog geruime tijd in uw gehele lichaam ervaren. Tevens is deze massage zeer effectief bij cellulitis problemen.
  Tijdsduur ongeveer 50 minuten.
 • Als u uw hele lichaam eens tot gehele ontspanning wilt brengen, kies dan voor een HotStone massage voor het gehele lichaam. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van zowel koude als warme stenen in combinatie met verschillende massage technieken. Uw lichaam komt weer helemaal tot rust.
  Een volledige HotStone massage duurt ongeveer 1,5 uur, om je na de massage de gelegenheid te geven om rustig bij te komen, plan ik altijd een afspraak van 2 uur.

En………..geïnteresseerd?

Vraag dan naar de mogelijkheden om deze massage bij mij te boeken. Dit kan aanvullend op de gewone behandeling(en) of we maken daar een aparte afspraak voor.

Dus……….?