Schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN-PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Pedique is ontwikkeld door de Duitse firma LCN, een fabrikant van nagelverzorgingsproducten. Het is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN-Pedique is er verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 a 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.

LCN-Pedique is van hoogwaardige kwaliteit. Om deze hoge mate van kwaliteit zeker te stellen heeft uw pedicure een speciaal seminar gevolgd waarin dit systeem met zijn specifieke producteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd. Dat garandeert u prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels en een groter zelfvertrouwen.


pedique1 pedique2
De nagel voor de behandeling Een laag WILDE-PEDIQUE
aanbrengen op de natuurlijke nagel
pedique3 pedique4
De nagel is nu gemodelleerd met WILDE-PEDIQUE
en de vorm is vastgesteld. Het materiaal
2 minuten laten uitharden in de Poymerisatielamp.
De lamp is niet schadelijk
en geeft geen veranderingen aan de huid.
De polymerisatielamp is aangebracht
aan de vrije rand van de nagel en
wordt 2 minuten in de lamp uitgehardt.
pedique5 pedique6
Uw nagel is afgewerkt met een fijne glanslaag. Uw nagel is afgewerkt en heeft een permanente
French Look.